Gemeente Stadskanaal

Deze week start de campagne voor het Nationale Klimaatstraatfeest. Het is een wedstrijd energie besparen waar veel straten in heel Nederland aan deelnemen. Als het uw straat lukt om de komende maanden zo veel mogelijk energie te besparen, maakt uw straat kans op één van de 500 gezellige straatfeesten op zaterdag 14 mei 2011.

Gouden Ster Gemeente

Stadskanaal is Gouden Ster gemeente. Dat betekent dat wij het Nationale Klimaatstraatfeest ondersteunen. Een voordeel voor ú is, dat straten in onze gemeente meteen een voorsprong van 2000 punten krijgen. Door ons als Gouden Ster Gemeente aan te melden, willen we inwoners steunen om energiezuiniger te zijn. Dit doen we door de komende periode faciliteiten en informatie te bieden. Een voorbeeld hiervan is de Klimaatkrant die u deze week thuisbezorgd krijgt.

Aanmelden?

Geef uw straat op via de website, www.klimaatstraatfeest.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de campagne.

De KlimaatKrant

In de krant staan veel praktische handvatten om energie én geld te besparen. Bewaar de krant goed, want de tips kunt u wellicht goed gebruiken bij uw eigen straatcampagne voor het Klimaatstraatfeest. Heeft u de krant niet ontvangen en wilt u toch graag een exemplaar? Belt u dan met het algemeen telefoonnummer van de gemeente, T (0599) 631 631.

* 20 november 2010