Politie Zeeland


---

2061-2010 Woninginbraken Goes en omgeving
Tussen vrijdagmiddag en zaterdagochtend werden in Goes en omgeving enkele woninginbraken gepleegd.
Van een woning aan de Oostsingel in Goes werd een ruit vernield en werden sieraden met onbekende waarde gestolen. Bij een woning in de Stadhouderslaan bleef het bij een poging.
In 's-Heer Hendrikskinderen werden op de Sinoutskerkseweg twee woningen door inbrekers bezocht. Uit de ene woning werden sieraden en een sleutel meegenomen; uit de andere woning werden sieraden en geld gestolen.

2062-2010 Woninginbraak in Kats
Vrijdagavond werd ingebroken in een woning in de Dijkstraat in Kats.
Er werd een deur vernield en in de woning werd alles doorzocht; er werden sieraden met onbekende waarde gestolen.

2063-2010 Rijden onder invloed, Goes
In Goes moesten twee automobilisten hun rijbewijs inleveren omdat ze veel teveel alcohol gedronken hadden.
Vrijdag rond 20.30 uur reed over de Louise de Colinylaan een auto zonder verlichting. De bestuurster, een 26-jarige vrouw uit Goes, negeerde een stopteken. Nadat zij uiteindelijk toch was gestopt, kon zij zich niet identificeren. Bovendien wees een blaastest uit dat de vrouw meer dan 2 1/2x teveel alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingenomen; ook kreeg zij twee bekeuringen: voor het rijden zonder verlichting en omdat zij zich niet kon identificeren.
Zaterdag omstreeks 05.00 uur reed in de Voorstad een 40-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland tegen de rijrichting in. Ook hij had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

2064-2010 Rijden onder invloed, Terneuzen
Vrijdagavond omstreeks 21.00 uur werd op de Kennedylaan in Terneuzen een 46-jarige automobiliste uit Terneuzen onder invloed van alcohol betrapt.
De vrouw had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en haar rijbwijs werd ingenomen.

2065-2010 Hardrijder is rijbewijs kwijt, Kruiningen
Zaterdag, kort na 01.00 uur, moest een 32-jarige Vlissingse automobilist zijn rijbewijs inleveren omdat hij meer dan 50 km/h te hard reed.
De man werd bij Kruiningen betrapt, waar hij met een snelheid van 176 km/h over de A58 reed.