Politie Zeeland


---

2066-2010 Laptop uit woning gestolen in Vlissingen
Bij een inbraak in een woning, vrijdag tussen 15.00 en 21.00 uur in de Jan van de Capellelaan in Vlissingen, werd een laptop gestolen.
De toegang tot de woning werd verschaft door het vernielen van een deur. De waarde van de laptop is onbekend.

2067-2010 Diefstal uit woning, Wemeldinge
Vrijdagavond werd ingebroken in een woning aan de Blauwhuisweg in Wemeldinge.
Men kwam de woning binnen door het vernielen van een ruit. Binnen werden alle ruimtes doorzocht en er werden een onbekend geldbedrag en sieraden gestolen.

2068-2010 Diefstal scooter, Terneuzen
Vrijdag rond 22.00 uur werd in de Vondelstraat in Terneuzen een scooter gestolen.
Even later kwam er bij de politie een melding binnen dat jongens in een brandgang in de buurt met een scooter bezig waren. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar de gestolen scooter. In de directe omgeving, de Brederostraat, werden twee Terneuzense jongens van 14 en 15 jaar aangetroffen en vervolgens aangehouden. De jongens zijn, in verband met verder onderzoek, naar Torentijd gebracht.

2069-2010 Openbare dronkenschap, Vlissingen
Op het Bellamypark in Vlissingen zijn zaterdag om 00.15 twee mannen aangehouden wegens openbare dronkenschap.
Het betreffen een 56-jarige Vlissinger en een 24-jarige man uit Breskens. Ze hadden, onder invloed van alcohol, op een terras op het Beursplein enkele mensen lastiggevallen en waren daarop weggestuurd. Later kwamen ze terug en er ontstond een handgemeen tussen hen en enkele medewerkers. Toen ze even daarna de eigenaar van een horecabedrijf op het Bellamypark begonnen lastig te vallen, werden ze aangehouden ter zake openbare dronkenschap. De mannen zijn naar Torentijd gebracht en later met een bekeuring op zak weer in vrijheid gesteld.

2070-2010 Inbraak in woning in Heinkenszand
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning in de Laan van Barbestein in Heinkenszand.
Uit de woning werden enkele tientallen euro's gestolen.