EURODOGSHOW 2010 BREEKT ALLE RECORDS

19/11/2010 16:16

KORTRIJK XPO

Op zaterdag en zondag 20 & 21 november opent de Eurodogshow voor de 47ste keer haar deuren in Kortrijk Xpo. Op het Internationale Rashondenfestival wordt elk jaar een kleurrijke roedel van honden gekeurd door een internationale jury .

Meer dan 3.300 honden zijn er te bewonderen. Dat de Belgen, de Nederlanders en de Fransen in de meerderheid zijn, is logisch, maar dat men viervoeters laat overvliegen vanuit de USA, Gibraltar en Zweden bewijst dat de Eurodogshow in Kortrijk internationaal als een topfestival wordt ervaren.

Op zondag 21 november wordt er een nieuw evenement gelanceerd. Op zondagmiddag wordt er namelijk de Super Woef 2010 gekozen. Hier geen internationale jury maar een bonte verzameling hondenliefhebbers met onder andere Herman Brusselmans, Phaedra Hoste en Jaak Pijpen.

De inschrijvingen voor Super Woef zijn intussen afgesloten.

Je kan met je eigen hond de Eurodogshow bezoeken maar vergeet niet het vaccinatieboekje mee te nemen.

Alle info kan je nalezen op www.eurodogshow.be.

EURODOGSHOW 2010 BREEKT ALLE RECORDS IN KORTRIJK

Op zaterdag en zondag 20 & 21 november opent de Eurodogshow voor de 47ste keer haar deuren. Op het Internationale Rashondenfestival wordt elk jaar een kleurrijke roedel van honden gekeurd door een internationale jury .Ook voor deze editie blijft dit het hoogtepunt voor elke hondenvriend. Maar dit jaar wordt deze unieke show wel heel bijzonder: nooit eerder kunnen er zoveel viervoeters bewonderd worden, zijn er zoveel internationale commerciële merken vertegenwoordigd en als toemaatje zorgen ze in Kortrijk Xpo voor een frivole en unieke uitsmijter!

Meer dan 3.300 honden zijn er dus dit jaar te bewonderen. Een duizelingwekkend aantal en bovendien komen de baasjes en honden uit maar liefst 31 landen. Dat de Belgen, de Nederlanders en de Fransen in de meerderheid zijn lijkt ons logisch, maar dat men viervoeters laat overvliegen vanuit de USA, Gibraltar en Zweden bewijst dat de Eurodogshow in Kortrijk internationaal als een topfestival wordt ervaren. De bezoeker kan er maar liefst 282 verschillende rashonden leren kennen. Opvallend is het grote aantal Chinese naakthonden, Chihuahuas en Bull Terriers. Al deze honden worden door 60 internationale juryleden uit 15 landen gekeurd.

Op zondag 21 november wordt er een nieuw evenement gelanceerd. Ook de bezoeker met de eigen hond kan in de prijzen vallen. Op zondagmiddag wordt er namelijk de Super Woef 2010 gekozen. Hier geen internationale jury maar een bonte verzameling hondenliefhebbers met onder andere Herman Brusselmans, Phaedra Hoste en Jaak Pijpen.

De inschrijvingen voor Super Woef zijn intussen afgesloten.

Je kan met je eigen hond de Eurodogshow bezoeken maar vergeet niet het vaccinatieboekje mee te nemen.

Eurodogshow 2010 belooft een groot feest te worden voor jong en oud!

Alle info kan je nalezen op www.eurodogshow.be.

Eurodogshow, Kortrijk Xpo - 20 & 21 november, telkens van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Toegangsprijs:

- ¤ 9.00 per persoon

- ¤ 4.00 voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar

- gratis voor kinderen jonger dan 7 jaar

Plaats:

Kortrijk Xpo (hallen 1, 2, 3, 4, 6 & Rambla)

Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk - België

Tel. +32 (0)56 24 11 11 - fax +32 (0)56 25 77 31

Gratis nummer (enkel voor België): 0800/92 422

pietvanmarcke@kortrijkxpo.com - www.eurodogshow.be

Ingang via IN/OUT Zuid en IN/OUT Noord.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel