Bredase Cross-over Show met muziek, film en dans


Euphonia @ The Movies

BREDA, 20101102 -- Op zaterdag 20 november organiseert Harmonie Euphonia Teteringen bij PodiumBloos 'Euphonia @ The Movies': een concert dat volledig in het teken staat van filmmuziek. Er wordt samengewerkt met Balletschool Giselle en Jorien Peemen en gelegenheidscoverband The Oscars, beiden afkomstig uit Breda. Dit maakt 'Euphonia @ The Movies' een Bredaas cross-over evenement met muziek, film en dans.

Harmonie Euphonia Teteringen probeert ieder jaar een spraakmakend concert te organiseren. Dit jaar is dat 'Euphonia @ The Movies'. Diverse filmmuziekwerken worden op verschillende manieren gepresenteerd, onder andere via beeldprojectie, orkest, band en dansers. Van actie tot romantiek, van komedie tot avontuur en van klassieker tot animatie, allerlei filmgenres komen tijdens de show aan bod. Na het concert vindt in de foyer van PodiumBloos een after-party plaats met live-muziek van gelegenheidsband The Oscars.

Harmonie Euphonia is een vereniging met ongeveer 80 leden, waarbinnen al 78 jaar met veel enthousiasme muziek wordt gemaakt bij activiteiten door en voor inwoners van Teteringen en omgeving. Euphonia bestaat uit 3 orkesten: het Opstaporkest, het Opleidingsorkest en het Groot Orkest. Daarnaast is er een AMV (Algemene Muzikale Vorming) klas. Harmonie Euphonia repeteert elke donderdagavond in Dorpshuis `t Web in Teteringen.

Euphonia @ The Movies
Zaterdag 20 november 2010
Locatie: PodiumBloos, Speelhuislaan 153
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Entree: ¤5
Kaarten reserveren via www.podiumbloos.nl





Ingezonden persbericht