Ingezonden persbericht


Persbericht

Sinterklaas in Carré met "Betoverende Sinterklaas Show"

Hans Kazan geeft samen met Magic Unlimited een verrassende show voor het goede doel!

Op 20 november aanstaande bezoekt de goed heiligman Carré in Amsterdam om daar samen met het publiek getuige te zijn van 'de Betoverende Sinterklaas Show' vol humor, dynamiek, magie en entertainment! Een traditie die ook dit jaar in Carré en dankzij Carré, die de zaal belangeloos beschikbaar stelt, kan worden voortgezet. Een feest dat aansluit bij een grote groep Nederlanders die Sinterklaas vieren de belangrijkste traditie in ons land vindt, zo publiceerde het Nederlands Centrum voor Volkskunde deze maand.

De Pietermannen stichting, de organisator van het bijzondere feest, heeft dit jaar Hans Kazan & Magic Unlimeted bereid gevonden om de show te verzorgen. De sympathieke entertainer/presentator zal de middag presenteren. Hans Kazan die na herstel van een hartinfarct, zijn warm kloppend hart nog steeds op de goede plek heeft zitten, door zich in te zetten voor het goede doel. Daarbij komt ook nog zijn persoonlijke ervaring dat hij als jongetje van negen jaar oud zijn eerste goocheldoos van Sinterklaas cadeau kreeg. De rest is geschiedenis...

Een middag die begint met een optreden van de enige echte Pop Pieten band "de Pietels".... De kinderen zijn vol verwachting en in afwachting van Sinterklaas. De spanning stijgt. Hij moet er zijn, want zijn schimmel Americo stond immers al voor de deur..... Eindelijk daar komt hij: "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht"..... Maar waar is de hoofdpiet gebleven..... Hij is nergens te vinden... Mara, Renzo en Oscar van Magic Unlimited bieden uitkomst .......De show kan beginnen!

De opbrengst van de voorstelling gaat zoals elk jaar naar Stichting De Witte Bedjes Het Parool. De stichting zamelt geld in voor zieke, gehandicapten en anderszins hulpbehoevende kinderen. Stichting Witte Bedjes Het Parool heeft van oudsher een band met Sinterklaas. In 1946 namelijk lanceerde Pop Journalist Henri Knap het idee om geld in te zamelen voor Sinterklaascadeautjes voor kinderen een ziekenhuizen. In 1967 werd het doel verbreed.

Kaarten zijn te bestellen op via nummer 0900- 2525 255 (1,30 p/m) of via www.theatercarre.nl Een volle zaal betekent meer geld voor het goede doel! Er zijn speciale arrangementen voor sponsoren en bezoekers inclusief 'Meet en Greet' met Sinterklaas en de artiesten...

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Carré, Het Parool, IT Reclame, CompaNanny, NUON, B&B Feestartikelen, Hulskamp audiovisueel, Perlee en niet op de laatste plaats de Pietermannen Stichting (www.Pietermannenstichting.nl /info@pietermannenstichting.nl)