Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-11-2010

Televisie
VAN DUIN OP Z'N BEST
Uitzending zaterdag 20 november
Nederland 1 - 20.30 uur

MIJNHEER WIJDBEENS STRIKT PRIVÉ

Mijnheer Wijdbeens is deze week bijzonder goed op de hoogte van al het nieuws over de Nederlandse sterren. Hij is uitstekend voorbereid op zijn bezoek aan Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga. Wijdbeens ontmoet Wilma in het gebouw van 'De Grootste Krant van Nederland', waar zij een eigen kantoor heeft op de redactievloer. Dit privévertrek wordt door Wijdbeens meteen omgedoopt tot haar eigen 'gesloten afdeling'. Wilma heeft druk telefoonverkeer met diverse BN'ers, Jan Wijdbeens werpt zich op als haar assistent. Patricia Paay belt om te melden dat ze een nieuwe vriend heeft, een minuut later belt ze terug om te zeggen dat het alweer uit is. Ook Patty Brard, Chantal Janzen en Frits Sissing nemen contact op met de roddelkoningin, Wijdbeens staat ze op zijn eigen wijze te woord. Tussen de bedrijven door kiest Wilma haar favoriete scène: 'De Verkeersquiz' met spelleider Frans van Dusschoten.

In een speciale aflevering van 'Het spijt me' wordt Caroline Tensen verrast door een speciaal filmpje. Jan Wijdbeens gaat namens André van Duin langs bij Ron Brandsteder, toentertijd zijn vaste tegenstander in het tv-spelletje 'Wie ben ik?' Ron krijgt, tot zijn grote verbazing, te horen dat Caroline er spijt van heeft dat ze hem gevraagd heeft voor het programma. Hij heeft het vermoeden dat André ertussen zit.

Verder een opmerkelijke talentenjacht met kandidaat Sylvia de Beuker. Ze begint het optreden met een bijzonder hondennummer en eindigt met een imitatie van een nachtkastje.

De vaste klanten van het Buurtcafé zorgen deze uitzending voor de muzikale omlijsting met het nummer 'het hek van de buurvrouw staat open'.

Voor meer informatie: www.tros.nl/vanduin



Ingezonden persbericht