Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-11-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 20 november
Radio 2 - 16.00 uur

XANDER, PERQUISITE, MON AMOUR EN LEA:
MOOIE MUZIKALE MIX IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 20 november ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

Xander de Buisonjé heeft ruim de tijd genomen -maar liefst vijf jaar- voor zijn nieuwe cd 'Uit Liefde', waarop alleen zelfgeschreven nummers staan. Gordon Groothedde (Nick & Simon, Krezip, BlØf) produceerde het album. De eerste single is 'Een brief'.

Perquisite werd bekend door het duo dat hij vormde met Pete Philly. Vorig jaar eindigde hun project en ging Perquisite solo verder. Hij tekende voor de soundtrack van de film 'Carmen van het Noorden' en ontving daarvoor een Gouden Kalf. Vorige maand bracht hij debuutalbum 'Across' uit, waarop hij te horen is met onder anderen Janne Schra, Tjeerd Bomhof, Jenny Lane en Torre Florim.

Mon Amour werd door drummer Jack Veerman opgericht, na het uiteengaan van BZN in 2007. Inmiddels heeft de BZN Tribute Band hun tweede cd uitgebracht, genaamd 'A Matter Of Time'. De komende maanden toeren ze hiermee door heel Nederland. De eerste stop is komende zaterdag in het Muziekcafé.

Lea is zangeres, gitariste & liedjesschrijfster. Meteen na het tekenen van haar contract bij een platenmaatschappij, vertrok ze voor zes weken naar de Verenigde Staten. Ze trad op in New Orleans, Memphis, Nashville en New York City en deed er inspiratie op voor haar album 'Can I Come By'? Het resultaat is een folky, bijna ouderwets geluid, met invloeden van moderne pop en rock.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl



Ingezonden persbericht