Ingezonden persbericht


PERSAANKONDIGING

Diemen, 18 november 2010

Randstad Zorgt voor hulp in de zorg
300 medewerkers van Randstad helpen zorginstellingen in Nederland

Ruim 300 medewerkers van Randstad helpen komende zaterdag 20 november bij zorginstellingen door heel Nederland. Met deze actie willen de eigen medewerkers van Randstad een dag lang iets terug doen voor de zorgsector. De vrijwilligers worden ingezet bij meer dan 40 projecten.

Medewerkers van Randstad Zorg ervaren dagelijks hoeveel tijd en aandacht de zorgverlening vraagt. Een helpende hand is dan zeker op z'n plaats! In 1999 is daarom het idee bij de medewerkers van Randstad Zorg ontstaan om eens per jaar iets terug te doen voor de zorgsector. Inmiddels is dit kleinschalige initiatief omarmd door veel medewerkers van Randstad en groeit het aantal vrijwilligers ieder jaar. Het aantal projecten is van 12 in 2009 gestegen tot 41 dit jaar.

Zo wordt in Verpleeghuis St. Agnes in Heemskerk een karaoke-middag georganiseerd, in verzorgingshuis St.Gerlachus in Maastricht worden wafels gebakken en in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg brengen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoekje aan de verschillende afdelingen. Verder helpen de vrijwilligers bij een mobiele kinderboerderij, is er een fotoshoot met meisjes die niet thuis wonen en wordt er gesport met kinderen met het syndroom van Down.

Volg alle belevenissen op www.randstad.nl/randstadzorgt of volg ons op www.twitter.com/randstadzorgt.