Ingezonden persbericht

30 oktober 2010

Grootste landelijke vrouwelijke internetgebruikersgroep deelt kennis in Rotterdam

Jaarlijkse Women on the Web Workshops op 20 november in Grafisch Lyceum

Women on the Web-NL, de grootste vrouwelijke internetgebruikersgroep van Nederland, biedt belangstellenden ook dit jaar weer een uitgebreid workshopaanbod op het gebied van internet en nieuwe media. Dankzij de inzet van vrijwilligers heeft de vereniging de tarieven laag weten te houden. Hoewel leden voorrang hebben, zijn de WoW Workshops toegankelijk voor iedere vrouw.

Van internettoepassingen tot portretfotografie
Volgens Evelien Fick, voorzitter Women on the Web, worden op zaterdag 20 november ongeveer 100 vrouwen in het Grafisch Lyceum Rotterdam verwacht voor de jaarlijkse WoW Workshops. Deze keer staan, naast internettoepassingen als Joomla!, WordPress en SketchUp, ook portretfotografie, tekstschrijven en een introductie Social Media op het programma. Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zonder uitzondering kwalitatief van hoog niveau.

E-maillijsten en IRL netwerken
Gelijk met de start van de workshopinschrijvingen wordt de volledig vernieuwde verenigingswebsite gelanceerd. Het openbare gedeelte van de site richt zich vooral op het delen van kennis. Hier is informatie te vinden over de e-maillijsten van WoW, veel kennis en tutorials op het gebied van computers, multimedia, ondernemen, tekst, webcom, webdesign, alles over het IRL netwerken en een bedrijvenindex van de aanzienlijke groep vrouwelijke ondernemers binnen WoW. Leden kunnen via het besloten gedeelte van de website de agenda bekijken waar ze zich kunnen aanmelden voor diverse bijeenkomsten en hebben bovendien toegang tot de profielen van andere Women on the Web.

"Deel je kennis, vergroot je netwerk! Dat is Women on the Web".
Women on the Web-NL is de grootste vrouwelijke internetgebruikersgroep van Nederland. Dagelijks ontmoeten zo'n 4000 ondernemende vrouwen elkaar via laagdrempelige e-maillijsten rondom diverse onderwerpen. Er worden vragen gesteld, adviezen gegeven en discussies gevoerd. Op een snelle en efficiënte manier delen vrouwen er hun kennis en interesse in 'toetsenbordgevoelige' onderwerpen zoals computers, webdesign, multimedia, maar ook bijvoorbeeld tekstschrijven en het ondernemerschap komen aan bod.

Voor uitgebreide WoW Workshopinformatie & aanmelden: http://www.womenontheweb.nl/woww2010

Noot voor de redactie

(

Ingezonden persbericht