KRO

Preview van de nieuwe serie t Spaanse Schaep in Beeld en Geluid

Uitzenddatum: 21/11/2010

In Beeld en Geluid kunnen liefhebbers de eerste vier afleveringen van `t Spaanse Schaep bekijken op zondag 21 november. Deze serie, die pas uitgezonden gaat worden vanaf 5 december, is het vervolg op de succesvolle series 't Vrije Schaep en 't Schaep met de 5 Pooten.

In 't Spaanse Schaep reizen de Amsterdamse vrienden af naar de zonnige Spaanse costa om Lukasop te zoeken. Deze is zijn grote liefde Sjon achterna gereisd om een pension te runnen. Om de serie gestalte te geven is in een studio in Amsterdam Noord een indrukwekkend Spaans dorp nagebouwd.

De KRO viert in november zijn 85-jarig bestaan met een Jubileum Radioweek op Radio 2 en een Jubileum TV weekend op Nederland 1. In Beeld en Geluid in Hilversum kunnen liefhebbers nog drie keer een hele dag kijken naar hun favoriete programma. De toegang is gratis. Achtereenvolgens komen aan bod: op zondag 14 november de comedy Toen was geluk heel gewoon en op zaterdag 20 november beroemde reportages uit het oude Brandpunt en tot slot op zondag 21 november een preview van de eerste vier afleveringen van de nieuwe muzikale comedy 't Spaanse Schaep die pas uitgezonden gaat worden vanaf 5 december.

Jubileum marathons van 10:00 - 17:30 uur in Beeld en Geluid: Zondag 14 november Toen was geluk heel gewoon
Zaterdag 20 november oude Brandpunt reportages
Zondag 21 november 't Spaanse Schaep