Gemeente Harenkarspel


Burgemeester feliciteert echtpaar Hagenaar-Koning met 65 jarig huwelijk

Zondag 21 november vieren de heer en mevrouw Hagenaar-Koning uit Dirkshorn hun 65 jarig huwelijks jublileum. Ze zijn respectievelijk 89 en 87 jaar oud en verkeren beiden in goede gezondheid.

Jan Henderikus Hagenaar en Reinoutje Hagenaar-Koning zijn beiden geboren en getogen in de gemeente Harenkarspel. Jan en Rein kregen verkering in oorlogstijd, in 1941 op de kermis van Dirkshorn. Na de bevrijding, op 21 november 1945 trouwden zij. Tijdens het huwelijk zijn twee kinderen geboren. De heer en mevrouw Hagenaar zijn ook de trotse grootouders van vier kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. bruidspaar 65 jaar

Tot 1974 was de heer Hagenaar de bakker van Dirkshorn. Mevrouw Hagenaar heeft haar man altijd geholpen en daarnaast 57 jaar bij zangvereniging Excelsior gezongen. Tegenwoordig genieten de heer en mevrouw Hagenaar van hun vrije tijd. De heer Hagenaar heeft als hobby biljarten. Mevrouw Hagenaar houdt zich bezig met handwerken en het maken van kaarten. Samen zijn zij fanatieke klaverjassers.

Ter gelegenheid van dit bijzondere briljanten huwelijks jublileum bezocht burgemeester E. Brommet het echtpaar Hagenaar, om het jubilerende bruidspaar persoonlijk te feliciteren. Dit bezoek vond op een eerder tijdstip plaats, namelijk op donderdag 18 november.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600