Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 17 november 2010

Nieuw televisieprogramma 'Mediazine' duikt in digitale innovaties

Zondag 21 november is de allereerste uitzending van Mediazine op RTL 7! In dit nieuwe, laagdrempelige televisieprogramma van Media Markt worden de laatste innovaties op het gebied van elektronica voor een grote groep consumenten uiteen gezet. De hipste gadgets, de nieuwste technieken: alles komt aan bod.

Vier jaar geleden lanceerde Media Markt zijn eigen tijdschrift Mediazine om je op de hoogte te houden van de nieuwste producten en technologieën op elektronicagebied. Nu is het tijd voor de volgende stap: een wekelijks televisieprogramma op RTL 7. In dit programma wordt de kijker, net als in het magazine, wegwijs gemaakt in de wereld van elektronica. Het door Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis gepresenteerde 'Mediazine', dat op zondag 21 november bij RTL 7 van start gaat, onderzoekt en biedt hulp op digitaal gebied. Op eenvoudige wijze geeft het vernieuwende programma uitleg over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden, zoals internet op je tv, de nieuwste smartphones, 3D televisie, digitale fotografie, slimme computers, games en de hipste gadgets.

Mediazine brengt de nieuwste producten in beeld en laat deskundigen hun mening geven over alle nieuwe ontwikkelingen. De mogelijkheden van alle nieuwe technologie, maar ook de digitale problemen waar ze dagelijks toe kunnen leiden zoals beveiliging van internet en privacy, komen in Mediazine uitgebreid aan bod. Innovaties worden steeds slimmer, sneller en compacter. Mediazine neemt een duik in de digitale innovaties. In het programma staan vijf thema's centraal. 'Lifestyle & innovatie', 'Haal meer uit het internet', 'Technostress', 'De Tijdmachine' en 'Nederland Snoervrij'.

Het tv-programma Mediazine wordt vanaf 21 november wekelijks uitgezonden op RTL 7, elke zondag van 16.30 tot 17.00 uur. Herhalingen zijn elke zaterdag te zien van 12.00 tot 12.30 uur op RTL 4. De presentatie is in handen van Bas Muijs en Susanne Dijksterhuis.

Volg Mediazine nu ook op twitter: twitter.com/mediazinetv

Noot voor de redactie,