KRO

KRO Memories najaar 2010

Uitzenddatum: 22/11/2010

Anita Witzier is vanaf 22 november weer terug met een serie prachtige liefdesverhalen uit binnen- en buitenland in KRO Memories. Mensen die elkaar nooit zijn vergeten, ontmoeten elkaar na vele jaren weer en vertellen `hun verhaal'. Naast prachtige liefdesverhalen in Nederland reist Memories dit seizoen af naar Peru en Cuba.

Iedere week blikken we ook even terug op een verhaal uit de week daarvoor. Hoe ging het ná de ontmoeting? Voor kijkers die geen week kunnen wachten, zetten we die terugblikken 's avonds direct na de uitzending al op onze site. Op www.kro.nl/memorieskunt u daarnaast terecht voor extra informatie, achtergrondverhalen en het lezen en plaatsen van reacties.

Aflevering 1, maandag 22 november:

Anita haalt met Loes herinneringen op aan haar jeugd en haar vriendschap met Robin. Mik krijgt opnieuw de kans haar grote liefde in de armen te sluiten en Ria legt uit waarom ze Jan uit een foto knipte.

Loes & Robin

Je verstoppen in de kast van het trappenhuis. Voor de meeste kinderen dikke pret, maar voor Loesje en Robin was het een schuilplaats voor hun ingewikkelde thuissituaties. Eventuele verliefdheden worden zorgvuldig onderdrukt. Robin droomt van verre oorden en vertrekt ook daadwerkelijk naar Australië. Nu zij elkaar na jaren weerzien, kunnen zij eindelijk hun ware gevoelens uiten.

Mik & Eva

Je grote liefde na 25 jaar weer in je armen sluiten maar direct na de ontmoeting alleen zijn hand kunnen vasthouden aan zijn ziekbed. Dit overkwam de Belgische Mik toen zij drie jaar geleden met Memories naar Afrika afreisde om de man weer te zien waarvan ze zo zielsveel hield, de arts Eva. Hij kreeg een malaria-aanval en raakte zelfs in coma. Nu is hij eventjes in Brussel en grijpt Mik de kans hun verhaal af te maken.
Ria & Jan
Van de foto waar ze ooit samen verliefd op stonden is Jan weggeknipt. Hoewel ze voor elkaar bestemd leken en dolgraag wilden trouwen, werd dat door hun omgeving onmogelijk gemaakt. Hoe is het hen sindsdien vergaan?

KRO Memories, maandag 22 november om 21.10 uur op Nederland 1

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: