Gemeente Rheden

Bijeenkomst voor ex-medewerkers Golff Supermarkt

Werkgeversservicepunt Alert en het UWV Werkbedrijf nodigen de ex-medewerkers van Golff Supermarkt in Velp uit voor een bijeenkomst op 22 november a.s.

Hier krijgen zij o.a. informatie over de aanvraag voor een WW-uitkering en openstaande vacatures. Er wordt een inventarisatie gemaakt van bedrijven die mogelijk geinteresseerd zijn in de ex-medewerkers. Er hebben zich in ieder geval vier supermarkten gemeld. Daarnaast zoekt Alert nog mensen voor vacatures in de detailhandel.

De bijeenkomst biedt naast informatievoorziening ook gelegenheid om precies in beeld te krijgen om hoeveel mensen het gaat, uren, functies etc. Pas als vraag en aanbod definitief en duidelijk in beeld zijn worden eventueel ontmoetingen en gesprekken georganiseerd.

Alert bestaat uit: VNO-NCW, MKB-Nederland, de Kamer van Koophandel, ROC A12, het UWV WERKbedrijf, gemeente Rheden, gemeente Rozendaal en Presikhaaf Bedrijven.
Doel van Alert is om de (toekomstige) vraag, flexibiliteit en mobiliteit van personeel in de regio beter op elkaar aan te laten sluiten. Werkgevers uit het MKB kunnen terecht voor alle vragen en wensen op het gebied van personeel & scholing.