Gemeente Barneveld


Volgende fase reconstructie Burgemeester Kuntzelaan

Vanaf maandag 22 november (week 47) start de aannemer met fase A2 van de werkzaamheden in het kader van de reconstructie van de Burgemeester Kuntzelaan en de kruising met de Gasthuisstraat.

De werkzaamheden in fase A2
In fase A2 gaat het verkeer via de parallelweg langs de Burgemeester Kuntzelaan rijden. De aannemer gaat in deze fase de weg zelf reconstrueren. Alleen de toplaag wordt nog niet aangebracht.

Verkeer Fase A2
Voor de gehele reconstructie geldt dat de bereikbaarheid van het gebied voor de hulpdiensten is gegarandeerd. Met de aanwonenden worden/zijn individuele afspraken gemaakt over de bereikbaarheid van hun woning gedurende de reconstructie. Fietsers worden ongeacht de fase om de kruising heen geleid. Aan de ene zijde van de kruising zal dit gescheiden via de Nieuwe Markt, het fietspad langs de Veluwehal en de Kapteijnstraat. Voor de andere zijde zal dit gebeuren via de Spoorstraat. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven. Het overige verkeer maakt gebruik van de parallelweg langs de Burgemeester Kuntzelaan. Op de kruising wordt het verkeer geregeld met tijdelijke verkeersregelinstallaties.

Fietspad Gasthuisstraat
Momenteel wordt eveneens gewerkt aan het fietspad op de Gasthuisstraat. Deze werkzaamheden staan los van de reconstructie van de Burgemeester Kuntzelaan/kruising Gasthuisstraat. Het gaat hier om werkzaamheden in het kader van de aanleg van het dubbelzijdig fietspad, zodat de spoorovergang Bloemendaallaan kan worden gesloten.

Meer informatie
Op de website www.barneveld.nl/centrumplan vindt u uitleg over de werkzaamheden in de rubriek Reconstructie Burgemeester Kuntzelaan. Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de toezichthouder van deze werkzaamheden, dhr. Van Asselt. Hij is te bereiken op 06-46288170.

Verkeersinformatie Planning werkzaamheden Toelichting werkzaamheden

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl