Gemeente Wassenaar

Vernieuwen asfalt N14 met bijkomende werkzaamheden

Rijkswaterstaat voert van maandag 22 november tot en met zaterdag 27 november 2010 werkzaamheden uit aan de N14.

Alle werkzaamheden vinden plaats tussen 21.00 uur en 05.00 uur.

Werkzaamheden

Veel rijkswegen in de regio Zuid-Holland hebben een opknapbeurt nodig. Zo ook de N14. De werkzaamheden aan de N14 bestaan onder meer uit het wegfrezen van de bestaande bovenste laag asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt inclusief belijning en het opnieuw aanbrengen van meetsystemen in de weg (lussen) in en rond de tunnels. Daarom is de N14 in bovengenoemde week - afhankelijk van waar gewerkt wordt - deels afgesloten voor het doorgaande autoverkeer.

Aannemerscombinatie OBM, Ooms Construction, Ballast Nedam Infra en MNO Vervat Infra voeren deze werkzaamheden uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

Omleidingsroute voor het autoverkeer

Maandagnacht 22 november Werkzaamheden vinden plaats op het kruispunt N14-Wittenburgerweg.

Verkeer komende uit de richting Kijkduin richting N440/N14 Wassenaar wordt bij de Hubertustunnel omgeleid via de Raamweg, Koningskade en Benoordenhoutseweg. Verkeer op de N14 richting Den Haag/Scheveningen wordt bij de kruising met de Leidsestraatweg naar de Benoordenhoutseweg omgeleid via de N44.

Dinsdagnacht 23 november Werkzaamheden vinden plaats op het kruispunt N14-Bezuidenhoutseweg.

Het verkeer op de N14 komende van de N440 Den Haag/Scheveningen richting Wassenaar wordt omgeleid via de parallelweg. Verkeer vanuit Wassenaar Zuid richting de N14 wordt via de N44 omgeleid. Verkeer komende uit Den Haag (Marlot) wordt omgeleid via de Bezuidenhoutseweg en de Laan van Nieuw Oost-Indië.

Woensdagnacht 24 november

Werkzaamheden vinden plaats op het kruispunt N14 met de Monseigneur van Steelaan en de Heuvelweg.

Verkeer vanaf Leidschendam richting Den Haag/Scheveningen wordt via de Burgemeester Banninglaan, Noordsingel en Prins Bernhardlaan omgeleid. Verkeer vanaf Voorburg richting N44 wordt omgeleid via de Hofzichtlaan, Bezuidenhoutseweg en de Zijdeweg.

Verkeer komende vanaf de N440 en N44 wordt omgeleid via de standaardomleidingsroutes N44 en A12. Het verkeer komende van de A4 wordt omgeleid via de standaardomleidingsroutes A12 en N44.

Donderdagnacht 25 november

De tunnelbuis van de Vliettunnel richting Den Haag/Scheveningen is afgesloten. Het verkeer komende van de A4 wordt omgeleid via de standaardomleidingsroutes A12 en N44.

Vrijdagnacht 26 november

De tunnelbuis ter hoogte van de Monseigneur van Steelaan en de Heuvelweg richting Leidschendam is afgesloten. Ook de tunnelbuis Vliettunnel richting A4 is afgesloten. Verkeer komende van de A14 richting Leidschendam wordt omgeleid via de standaardomleidingsroutes A12 en N44. Verkeer vanuit Leidschendam wordt omgeleid via de Burgemeester Banninglaan en de Heuvelweg.

Verkeer komende vanuit Voorburg wordt via de Rodelaan en de Monseigneur van Steelaan naar de Laan van Nieuwe Oost-Indië geleid.

Zaterdagnacht 27 november

Afsluiting van de N14 in de richting Den Haag en naar de A4 ten behoeve van het aanbrengen van detectielussen (meetsystemen in de weg). Verkeer komende vanaf de N14 en N44 wordt omgeleid via de standaardomleidingsroutes N44 en A12.

Alle werkzaamheden vinden plaats tussen 21.00 uur en 05.00 uur. De omleidingroutes worden met behulp van gele borden aangegeven. Geluid tijdens de werkzaamheden Tijdens de werkzaamheden kan geluidsoverlast ontstaan. Mogelijk kan dit als hinderlijk ervaren worden. Hiervoor willen wij ons bij voorbaat excuseren. De aannemer zal altijd proberen de geluidsoverlast tot een minimum te beperken.

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met het gratis telefoonnummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl