RTL Group

Broers Koeman en Prem maandag in 'Barend & Barend'

Maandag 22 november zijn Ronald en Erwin Koeman samen met Prem Radhakishun te gast bij Frits en Barbara Barend in 'Barend & Barend' van RTL 7.

De broers Koeman hebben allebei hun sporen ruimschoots verdiend in de 'voetballerij'. In 1988 won Ronald het landskampioenschap, de KNVB-Beker en de Europacup I met PSV, terwijl Erwin voor KV Mechelen de Europacup II omhoog mocht houden. Als klap op de vuurpijl wonnen ze vervolgens samen het Europees Kampioenschap met het Nederlands Elftal. Ze speelden jarenlang in de internationale top en waren later als trainer ook succesvol. In 'Barend & Barend' vertellen ze uitgebreid over druk, de wil om te winnen, hun bijzondere band, Ronalds ontslag bij AZ en Erwins eerste schreden in de uitgaanswereld als talent bij PSV.

Prem Radakishun was advocaat, maar geniet inmiddels landelijke bekendheid als talkshowgast en programmamaker. Tot afgelopen maandag verscheen hij regelmatig als tafelheer in 'De Wereld Draait Door' maar na de ophef over zijn opmerkingen aan het adres van tv-recensent Jean-Pierre Geelen wordt hij hier niet meer voor uitgenodigd. Bij Frits en Barbara Barend praat Prem voor het eerst over deze affaire.

Voetbal-fan Prem, Erwin, Ronald, Frits en Barbara hebben het in een open en kritisch gesprek over voetbal en publieke opinievorming, maar ook over passie, emotie en familie.

Uitzending: RTL 7, maandag 22 november, tussen 22.00 en 23.00 uur
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.