Amsterdam RAI

POSITIEVE SFEER OVERHEERST OP TAXI EXPO 2010

22-11-2010 De tweedaagse Taxi Expo 2010 heeft haar deuren weer gesloten. De beurs leverde veel kwalitatief bezoek op, waarmee het bestaansrecht van de expo eens te meer is aangetoond, vindt beursmanager Patrick van Tilburg.

Pagina-inhoud
De eerste beursdag, traditioneel de werkgeversdag, werd dit jaar het best bezocht. De tweede beursdag is gericht op de werknemers uit de branche, voornamelijk chauffeurs, met workshops en verschillende buitenactiviteiten. Deze dag is beneden verwachting geweest qua bezoekersaantallen. Van Tilburg verklaart dit als volgt: "Door het ontregelde treinverkeer bij Utrecht op zaterdag 20 november moesten veel chauffeurs die een beursbezoek gepland hadden extra diensten draaien. Op en top een bewijs van de beweeglijkheid van de personenvervoersbranche.". Over de beurs in zijn geheel is Van Tilburg zeer tevreden.

Ook Wim Faber, directeur Challans & Faber en organisator van het seminar `de toekomst van de taxibranche: STOP, START of RESET?', heeft de beurs als zeer positief ervaren: "De uitkomst van het seminar was voor panelleden en aanwezigen een duidelijke start en reset voor de taxibranche. De positieve toonzetting van het seminar vertaalde zich in een bijzonder positieve sfeer op de beursvloer."

Taxi Expo is het toonaangevende taxi vakevenement in de Benelux en vormt hét jaarlijkse trefpunt voor de Nederlandse personenvervoerder. Tijdens dit evenement, wat tot stand komt door een nauwe samenwerking van KNV Taxi, Challans & Faber en Amsterdam RAI, worden alle aspecten van deze brede vervoerssector belicht. Door het aanbieden van een gevarieerd beurs- en seminarprogramma geeft Taxi Expo een groot aantal mogelijkheden voor efficiëntere inzet van het wagenpark en effectieve bediening van de diverse (deel)markten in het personenvervoer. Door goede informatieoverdracht over actuele aspecten van het vak biedt dit ondernemers de mogelijkheid om slagvaardiger te opereren in deze beweeglijke branche.

Amsterdam RAI
Vanaf editie 2011 zal de expo onderdak vinden in Amsterdam RAI. Dan wordt de Taxi Expo gehouden op vrijdag 2 en zaterdag 3 december. I amsterdam

_ _