Provincie Overijssel

Regiotaxipieten deelden 750 letters uit

22 november 2010

De provincie Overijssel wil meer mensen kennis laten maken met de Regiotaxi. Afgelopen zaterdag deelden Regiotaxipieten chocoladeletters uit in het centrum van Raalte.

Winkelen met de Regiotaxi

Regiotaxi Overijssel had zaterdagmiddag een verrassing voor het winkelende publiek in Raalte. De Regiotaxipieten deelden cadeautjes en pepernoten uit. Ook hadden zij voor iedereen een chocolade `R'. Tijdens de actie was er een toevallige ontmoeting met Sinterklaas en zijn pieten. De provincie wil met deze actie de aandacht vestigen op voordelen van de Regiotaxi en laten zien hoe fijn en gemakkelijk het is om met de Regiotaxi naar de stad te gaan.

Probeer het ook eens

De provincie wil het beeld van de Regiotaxi veranderen. Naast het bekende busje worden de meeste reizigers tegenwoordig opgehaald met een personenauto. Dit zorgt voor een fijne en comfortabele rit.

Want reizen met de Regiotaxi is erg eenvoudig en handig. Dat kunnen mensen nu zelf gratis ervaren, want de Regiotaxi geeft 250 gratis probeerkaarten weg. Het kaartje is een retourtje en is geldig tot en met 1 maart 2011 in de regio's Salland, Vechtdal en Noordwest-Overijssel. Wilt u kans maken op een kaartje of meer weten over de Regiotaxi? Kijk dan op www.regiotaxi.overijssel.nl of haal de folder bij uw gemeente.