Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 22-11-2010

Politie arresteert Bergse knul wegens brandstichting

BERGEN OP ZOOM: Een 14-jarige Bergse jongen is zondagavond rond 18.30 uur aangehouden wegens brandstichting. Getuigen hadden gezien dat hij een flesje brandbare vloeistof op het dak van een woning aan de Neptunuslaan had gegooid. Dat resulteerde in een brandje dat door de brandweer eenvoudig geblust kon worden. De knul verklaarde dat hij op een pleintje met een groepje jongeren was dat uit baldadigheid het flesje met een prop had aangestoken. Toen de jongens tegen het flesje trapten, wilde de jongen het naar eigen zeggen op enig moment op straat gooien om te laten doven. Het kwam echter op het dak van de woning terecht, de schade zou minimaal zijn. De 14-jarige verdachte is na verhoor heengezonden, proces-verbaal wordt opgemaakt.

Verkeersruzie resulteert in aanhouding van automobilist uit Oud Gastel

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft maandagmorgen kort na 06.30 uur een 44-jarige automobilist uit Oud Gastel aangehouden wegens mishandeling. Hij kreeg het aan de stok met een 20-jarige man uit Oudenbosch over een inhaalmanoeuvre op de A58 kort daarvoor. Toen de man uit Oudenbosch stopte bij parkeerplaats Wouwse Tol, werd hij naar eigen zeggen bij de keel gepakt door de 44-jarige man. Ook zou die pepperspray in zijn ogen hebben gespoten. De verdachte is gehoord en hij verklaarde dat hij de man heeft vastgepakt, omdat hij verhaal wilde halen over zijn
verkeersgedrag. Daarna zou de Oudenboscher met een stuk hout een ruit van de auto van de verdachte hebben vernield. Daarop spoot de man uit Oud Gastel naar eigen zeggen met mondspray naar de man uit Oudenbosch. De politie onderzoekt de zaak.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-11-2010 12:54 | © Regio Midden en West Brabant |