Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 22-11-2010

Politie arresteert Bredase jongens wegens vernieling

BREDA: Drie Bredase jongens van 13, 13 en 15 jaar zijn zondagmiddag kort voor 15.30 uur opgepakt dankzij een oplettende getuige. Die zag dat een groepje jongeren aan de Loenhoutstraat met stenen enkele ruiten van een school vernielde. De getuige waarschuwde de politie, zodat agenten de drie jongens in de buurt van de school konden aanhouden. Zij mochten mee naar het bureau; bekeken wordt of ze naar bureau HALT kunnen worden verwezen of dat er een andere sanctie volgt.

Bredanaar (47) opgepakt na vondst van tien kilo hennep in garage

BREDA: De politie heeft zondagmiddag rond 16.30 uur een 47-jarige Bredanaar aangehouden wegens hennepbezit. Agenten reageerden op recente meldingen uit de buurt over een aanhoudende henneplucht vanuit een garage aan de Zuilenstraat. In de garage van de man werden
verpakkingsmaterialen, een weegschaal en een kleine tien kilo hennep in kleinere zakjes aangetroffen. De Bredanaar is voor verder onderzoek op het bureau ingesloten.

Dronken beginnend bestuurder (21) raakt rijbewijs kwijt

BREDA: Een 21-jarige beginnende bestuurder uit Breda is zondagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij dronken achter het stuur zat. Surveillerende agenten zagen dat de man om 22.00 uur op de Burgemeester Middelaerlaan in de verkeerde rijrichting reed en lieten hem stoppen. De automobilist rook naar alcohol en mocht blazen. Daaruit kwam een score van 420 ug/l, terwijl voor beginnende bestuurders (korter dan vijf jaar in het bezit van een rijbewijs) maximaal 88 ug/l is
toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs van deze categorie automobilisten ingevorderd, dus ook in dit geval.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-11-2010 11:04 | © Regio Midden en West Brabant |