Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 21-11-2010

Dronken automobilist weigert zijn medewerking

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen op de Zundertseweg een 39-jarige automobilist uit Rucphen aangehouden. Tijdens controle bleek dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Op het bureau verleende hij geen medewerking aan het onderzoek. De automobilist wordt een weigering ten laste gelegd wat een misdrijf is. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Vrouwen op strooptocht

ROOSENDAAL - De politie heeft gistermiddag in een warenhuis in de Dr. Brabersstraat twee vrouwen van 21 en 56 jaar, beiden afkomstig uit St. Willebrord aangehouden voor winkeldiefstal. Een beveiligingsmedewerker van de winkel zag dat het tweetal met meerdere kledingstukken de winkel uitliep zonder deze ter betaling bij de kassa aan te bieden. Nadat beiden aangesproken werd de politie geïnformeerd. Die trof meerdere kledingstukken aan van andere winkels waarbij labels uit geknipt waren. In het belang van het onderzoek zijn beiden in verzekering gesteld.

Uitslaande brand in woning

WOUW - Vanmorgen rond de klok van 07.15 uur kregen brandweer en politie de melding van een woningbrand aan de Gierelaar. De woning betrof een vrijstaand pand. Er was op dat moment niemand meer aanwezig. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse. De politie zette de omgeving af en de brandweer startte met bluswerkzaamheden. Direct na aankomst schaalde de brandweer op naar middelbrand. Drie uur later werd het sein brandmeester gegeven. Omdat de oorzaak van de brand niet bekend is, stelt de politie eeen onderzoek in.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 21-11-2010 14:32 | © Regio Midden en West Brabant |