Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 21-11-2010

Dongenaar mishandelt bij vechtpartij in bus

DONGEN - De politie heeft vanmorgen op de Middellaan een 19-jarige inwoner uit Dongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 21-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.

Agenten kregen even na 03.30 uur de melding van een vechtpartij in een touringcar. De bus zou staan in de Middellaan. Daar trof de politie buiten de bus een groep mensen aan. Het slachtoffer, de 21-jarige man zat op de grond en bloedde hevig uit zijn neus. Volgens de omstanders zou een plaatsgenoot verantwoordelijk voor de mishandeling zijn. Agenten troffen de verdachte 150 meter verder op de Middellaan aan. De politie onderzoekt wat er in de bus plaats gevonden heeft. Het slachtoffer is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis.

Tweetal misdraagt zich in centrum Oosterhout

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen twee Oosterhouters van 19 en 21 jaar aangehouden. Beide mannen verkeerden onder invloed van alcohol. Agenten die belast waren met het houden van toezicht in het centrum van Oosterhout arresteerden de 19-jarige omdat zijn gedrag aanleiding gaf tot wanordelijkheden. Zijn 21-jarige vriend was het daar niet mee eens. Ondanks vorderingen te vertrekken bleef hij zich met de arrestatie bemoeien. Voor het niet voldoen aan bevel of vordering mocht ook hij mee naar het bureau.

Auteur: Desiree Brabers

Laatst gewijzigd 21-11-2010 14:25 | © Regio Midden en West Brabant |