Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 21-11-2010

In de nacht van zaterdag op zondag schreef de politie processen-verbaal uit voor wildplassen, belediging en niet tonen ID. Ook waren er enkele vechtpartijtjes, waar bij personen zijn aangehouden.

Veghel - Vanaf de Markt In Veghel hield de politie twee mannen, 19 en 21 uit Veghel, aan. Zij weigerden de Markt te verlaten. De politie had hen verzocht weg te gaan nadat ze onenigheid hadden bij een horecagelegenheid. Daarbij zou één van de verdachte geprobeerd hebben iemand te slaan en die persoon zou teruggeslagen hebben. De mannen uit Veghel weigerden echter weg te gaan en bleven recalcitrant. Uiteindelijk zijn ze aangehouden voor niet voldoen aan bevel of vordering.

's-Hertogenbosch - Bij een evenement in de Brabanthallen werd een 41-jarige Duitser aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 18-jarige man uit Amersfoort op zijn hoofd geslagen te hebben met een fles. Het slachtoffer raakte door de klap even buiten bewust zijn en liep een wond op bij zijn oog.

Boxtel - Een 23-jarige inwoner van Boxtel werd aangehouden op de Fellenoord, omdat hij er van wordt verdacht een 23-jarige Tilburger op zijn gezicht geslagen te hebben. Een 21-jarige man uit Boxtel wordt er van verdacht een 18-jarige plaatsgenoot mishandeld te hebben. Agenten hielden de man aan bij een horecagelegenheid aan de Fellenoord op aanwijzen van het slachtoffer.

Nieuwkuijk - In de nacht van zaterdag op zondag hield de politie twee inwoners van Amersfoort, beide 23 jaar, aan op de Nieuwkuijksestraat. Ze worden er van verdacht stenen gegooid te hebben naar een horecagelegenheid aan die straat. Daarbij werd een ruit vernield.

Uden - Op de Markt in Uden werd een 19-jarige Udenaar aangehouden. Hij zou een 24-jarige inwoner van Veghel geslagen hebben in een horecagelegenheid aan de Markt in Uden.

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag deden zich meerdere vechtpartijtjes voor op de Parade, de Kerkstraat, de Hinthamerstraat, de Zuid Willemsvaart en de Van Grobbendonkstraat. Het ging telkens om wisselende groepen jongeren. Meerdere politie eenheden kwamen ter plaatsen. Uiteindelijk stopte de vechtpartijtjes. De politie schreef enkele verbalen uit voor vechten op straat.