Politie Gelderland-Zuid

Man met bijl aangevallen

Tiel, 22-11-2010 o Zondagavond omstreeks 18.40 uur kreeg de politie een melding vanaf de Korte Binnenhoek in Tiel dat er een vechtpartij gaande zou zijn. Agenten gingen er direct naartoe en hielden even later een 37-jarige inwoner van Kesteren aan op verdenking van mishandeling.

Toen de politieagenten ter plaatse kwamen zagen zij een man met bebloed hoofd. Deze 46-jarige Tielenaar vertelde dat hij naar buiten was gelopen omdat hij zag dat een auto voor zijn inrit parkeerde. Hij sprak de bestuurder aan waarop een woordenwisseling zou zijn ontstaan. Daarna is de 46-jarige geslagen met een bijl. De man liep daardoor enkele verwondingen op aan zijn hoofd. Ambulancepersoneel heeft hem ter plekke nagekeken waarna besloten werd om de man voor behandeling over te brengen naar het Rivierenland ziekenhuis.

Ook de verdachte kwam even later aanlopen. De agenten spraken kort met hem en hielden de 37-jarige vervolgens aan als verdachte van mishandeling. De man, die ook een hoofdwond bleek te hebben, is voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

De politie is bezig met een onderzoek en heeft onder andere het slachtoffer en een getuige gehoord.
(08)

Laatst gewijzigd 22-11-2010 15:11 | © Regio Gelderland-Zuid |