Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Rechercheteam doet onderzoek naar dode vrouw (UPDATE)
Publicatiedatum: 22-11-2010 16:15:06

ARNHEM- De politie is maandagmorgen 22 november een Team Grootschalig Optreden (TGO) gestart naar aanleiding van het aantreffen van het lichaam van een dode vrouw. De politie gaat uit van een misdrijf. Het rechercheteam zal met 25 rechercheurs de zaak onderzoeken.

De politie trof rond kwart over acht het levenloze lichaam van een vrouw aan op een parkeerplaats bij een bedrijf aan de Westervoortsedijk/Badhuisstraat. Direct werd er een groot onderzoek gestart waarbij de omgeving werd afgezet. De technische recherche is op dit moment samen met onderzoekers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) bezig met het verzamelen van sporen op het plaats delict. Ook zijn er inmiddels een aantal getuigen gehoord door de tactische recherche. Een politiehelikopter werd rond het middaguur ingezet om overzicht foto's te maken van het gebied. Over de identiteit en doodsoorzaak van het slachtoffer kan in dit stadium van het onderzoek nog niets gezegd worden.

Getuigen
Vanmiddag vindt er een buurtonderzoek plaats in de omgeving van de Badhuisstraat. Het rechercheteam is op zoek naar getuigen die de politie nog niet heeft gesproken. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord wat te maken kan hebben met de overleden vrouw neemt u dan contact op met de politie. U kunt de politie bellen via 0900-8844, anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (130707)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---