Politie Hollands Midden

Katwijk - Aanhouding na mishandeling

Katwijk, 22-11-2010 o De politie heeft een 18-jarige Katwijker op zaterdag 20 november om 03.30 uur op de Bernhardlaan aangehouden voor mishandeling en mogelijk diefstal of heling van een bromfiets.

In de vroege ochtend had de Katwijker een woorden wisseling met zijn vriendin voor de woning aan de Prins Hendriklaan. De moeder van de dochter werd wakker en ging samen met haar vriend poolshoogte nemen. Zij trof daar haar dochter met de Katwijker aan. De Katwijker wilde op een gegeven moment de woning in maar werd tegengehouden door de vriend van de moeder. Hierop is de Katwijker tegen de man opgelopen, waardoor deze op de grond viel. De Katwijker heeft de man meerdere malen geschopt.

Hierna zijn de Katwijker en de dochter weggereden op een bromfiets. De inmiddels gewaarschuwde politie trof de Katwijker aan en kon hem na een korte achtervolging aanhouden. Bij het natrekken van de bromfiets bleek dat deze op 9 november 2010 als gestolen geregistreerd stond. Hoe de Katwijker aan de bromfiets komt wordt nog onderzocht.