Lynx introduceert Turbo's, Speeders en Sprinters

22/11/2010 17:08

Lynx

Beleggers kunnen via online broker Lynx nu per direct de effectenproducten turbo's, speeders, sprinters en aanverwante producten handelen.

Turbo's voor de laagste minimumtarieven van Nederland

Lynx rekent voor een order in deze effecten een minimumtarief van 6,00 euro. Hiermee biedt Lynx beleggers de laagste minimumtarieven van Nederland en blijft het qua tarieven voorop lopen in de markt voor online beleggen. Op www.lynx.nl staat een vergelijkingstabel waarin de verschillen met andere aanbieders direct naar voren komen.

Meeste handelsmogelijkheden van Nederland

Via het platform van Lynx hebben beleggers direct wereldwijd toegang tot meer dan 80 beurzen in 19 landen. In totaal kan men online in meer dan 1,1 miljoen effecten handelen. Het aanbieden van turbo's, speeders en sprinters past dan ook in het beleid van Lynx om beleggers de meeste online handelsmogelijkheden te blijven aanbieden.

Jeroen Kramer, directeur van Lynx: "De doelstelling van Lynx bestaat uit het aanbieden van wereldwijde handelsmogelijkheden tegen extreem lage tarieven. De effectenproducten turbo's, speeders en sprinters zijn tegenwoordig zeer populair onder Nederlandse beleggers en horen dan ook in ons productenpalet thuis. Door onze lage tariefstelling verwachten we dat het voor beleggers in deze producten aantrekkelijk is om over te stappen naar Lynx."





http://www.lynx.nl