Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van overval woning

Est, 22-11-2010 o Zondagavond rond 18.30 uur hebben twee nog onbekende mannen een overval gepleegd op een woning aan de Dorpsstraat. Niemand raakte hierbij gewond. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden.

Op bovengenoemd tijdstip drongen twee onbekende mannen de woning binnen. Eén van de daders had daarbij een mes in zijn handen. Een 26-jarige bewoonster werd vastgebonden en opgesloten in de badkamer. Nadat de daders het huis doorzocht hadden, verlieten zij met een geldbedrag de woning. Korte tijd nadat de mannen de woning hadden verlaten, kon de 26-jarige alarm slaan. Meerdere politieagenten zochten in de omgeving. Hierbij werd ook een helikopter en een speurhond ingezet. In een straal van een paar kilometer werd een SMS-Alert verstuurd. De daders werden niet meer gevonden.

Signalement

Van de twee mannen is het volgende signalement bekend:

Dader 1

· Ongeveer 1.70m lang

· Mager postuur

· Blauwe spijkerbroek

· Bruine trui met capuchon van het merk G-star

· Donkere handschoenen

Dader 2

· Ongeveer 1.70m

· Stevig postuur

· Droeg een spijkerbroek en witte sneakers

Getuigenoproep

Het overvallenteam van de politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Hebt u rond 18.30 uur iets opvallends gezien rondom de woning of in de nabije omgeving? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 22-11-2010 17:13 | © Regio Gelderland-Zuid |