Politie Gelderland-Zuid

Politie houdt week van de opsporing

Regioppolitie Gelderland-Zuid, 22-11-2010 o De politie Gelderland-Zuid organiseert van 22 tot en met 26 november een week van de opsporing. Het korps zal in drie districten van de regio extra verhoren, aanhoudingen verrichten, boetes innen en processen verbaal opmaken voor diverse zaken. Daarmee wil het korps een extra impuls geven aan de opsporing van strafbare feiten.

Deze week zal de politie nadrukkelijk aanwezig zijn in ons werkgebied, ruim 50 medewerkers van diverse recherche-onderdelen worden deze week extra ingezet in de drie districten van de regio Gelderland-Zuid. Ook de parketpolitie houdt verschillende acties in de regio met als doel om burgers, die langere tijd hun boetes niet hebben betaald, te bezoeken. Doel is dat de boetes alsnog worden betaald; in het uiterste geval zal men worden meegenomen naar het bureau.

Resultaten

Na elke dag in de week van de opsporing worden de resultaten vermeld in een overzicht. Na afloop van de week verschijnt er een totaaloverzicht van de week van de opsporing. In de week zelf worden over de verschillende activiteiten persberichtgeving gepubliceerd. Ook worden diverse berichten via twitter gemeld.

Laatst gewijzigd 22-11-2010 17:44 | © Regio Gelderland-Zuid |