Gemeente Bronckhorst
---




Aftrap project achterstallig onderhoud kleine particuliere bospercelen op 22 november a.s.

Nationaal Landschap De Graafschap

Het project "achterstallig onderhoud kleine particuliere bospercelen" is een meerjarenproject gericht op het structureel verhogen van de landschappelijke kwaliteit en de natuurwaarde van deze kleine bospercelen door het wegwerken van achterstallig onderhoud. De gemeente Bronckhorst is initiator en opdrachtgever. Naast Delta Groenbouw wordt het werk uitgevoerd door Wedeo en 't Onderholt. Het project is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Gelderland. Aan de aftrap van dit project wordt een feestelijk tintje gegeven op er maandag 22 november a.s. om 14.30 uur in een bosperceel aan de Waarlerweg, ter hoogte van huisnummer 4, in Vorden.

Wethouder Dorien Mulderije van de gemeente Bronckhorst en de heer Walter Cantrijn, algemeen directeur van Delta zullen op ludieke wijze het startsein geven, dat gericht is op de duurzaamheid van de werkzaamheden.

Daarnaast zijn er medewerkers ter plekke met boswerkzaamheden bezig en zullen de medewerkers natuur en landschap van de gemeente Bronckhorst een toelichting geven op het project.

Hengelo (Gld), 18 november 2010