Innovaphone nodigt partners uit voor `innovaphone Dialogen'


SINDELFINGEN, 20101122 -- "On the road again" luidt het motto voor het sales team van innovaphone AG: het startschot voor de "innovaphone Dialogen 2010` is gevallen. Vier weken lang gaat de Zuid-Duitse IP-telefoniespecialist op tournee dwars door Europa. In ongedwongen atmosfeer gaat het bedrijf de dialoog aan met zijn gecertificeerde partners over alle actuele onderwerpen rondom innovaphone.

In het middelpunt staat V9, de nieuwste versie van het innovaphone besturingssysteem. De release van de nieuwe IP-PBX is gepland voor het eerste kwartaal van 2011. De gecertificeerde partners hebben echter nu al de mogelijkheid een eerste blik te werpen op de nieuwe kenmerken.

De "innovaphone Dialogen` zijn inmiddels een traditie geworden. Eén tot tweemaal per jaar trekt het innovaphone sales team door Europa om de dialoog aan te gaan met de resellers. Dit jaar staan acht grote steden in vijf landen op de agenda: Wenen bijt de spits af, daarna volgen Düsseldorf, Berlijn, Heilbronn, Verona, Zürich en tot slot Brussel (09/12) en Amsterdam (10/12). In totaal worden meer dan 300 partners verwacht.

Konstantin Kruse, Head of Sales Europe van innovaphone AG, kijkt ernaar uit: "De "innovaphone Dialogen` zijn een goede gelegenheid onze partners tijdig over nieuwe ontwikkelingen te informeren. De interesse voor het event is groot en we verheugen ons op veel goede gesprekken en zijn benieuwd naar de reacties op V9."

V9 is het resultaat van een uitgebreid ontwikkelingsproces en leidt een nieuw tijdperk in voor innovaphone: de nieuwe software maakt de innovaphone IP-PBX nog sterker en veelzijdiger met een keur aan nieuwe kenmerken. Zo biedt 'myPBX' een flexibele Unified Communications client, die via een webbrowser de telefoon en andere communicatiediensten op de PC samenbrengt. Eveneens nieuw: de innovaphone IP-PBX kan voortaan ook als Virtual Appliance ingezet kan worden - dit betekent vooral voor Hosted PBX aanbieders meer flexibiliteit. Met het nieuwe applicatie platform kunnen Linux-applicaties nu ook direct op de innovaphone PBX hardware lopen. Hiermee kunnen individuele applicaties of 3rd party toepassingen eenvoudig en zonder separate server geïntegreerd worden.

Dit jaar vinden de dialogen voor de Benelux zowel in België als in Nederland plaats. Kruse legt uit waarom: "De Benelux wordt steeds belangrijker voor ons -we zien een aanzienlijke groei in de regio. Het afgelopen half jaar was het sterkste ooit voor België en Nederland, met een omzetstijging van rond 30% t.o.v. het jaar ervoor. Bovendien hebben we enkele nieuwe resellers kunnen certificeren en zijn we samen met onze partners aan een aantal interessante projecten begonnen. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze Benelux-partners op de nieuwe kenmerken van de innovaphone PBX. Met V9 hebben we veel gedaan om onze technische voorsprong verder uit te bouwen en ook nieuwe marktsegmenten voor onze resellers toegankelijk te maken."

Deelname aan de "innovaphone Dialogen' alleen mogelijk voor gecertificeerde partners.
Deelname is gratis, deelnamersaantal is beperkt.





Ingezonden persbericht