Backup-Connect lanceert nieuwe website dertigdagengratis.nl


ALMERE, 20101122 -- Backup-Connect, aanbieder van online backupdiensten, lanceert vandaag haar nieuwe website www.dertigdagengratis.nl. De website geeft in korte animaties weer wat de voordelen van de online backup zijn voor klanten en voor ICT bedrijven. En met één druk op de knop kunnen de klanten de online backup dertig dagen gratis testen.

De online backup is één van de snelst groeiende Cloud diensten. De online backup automatiseert de dagelijkse handeling van de backup op tape of disk. De backup staat ook direct buiten het bedrijfspand opgeslagen. Hierdoor is de online backup veiliger, betrouwbaarder en voordeliger dan de ouderwetse backup.

Via www.dertigdagengratis.nl kunnen ook ICT bedrijven zich inschrijven voor het Backup-Connect partnerprogramma. De online backup wordt dan een onderdeel van het productportfolio, maar de risico's en investeringen worden door Backup-Connect gedaan. Zo is deze dienst vanaf de eerste verkoop rendabel.

3 x Nummer 1
Backup-Connect is Nederlands eerste online backup aanbieder. Met meer dan 600 partners in meer dan 20 landen die de online backup verkopen en installeren behoort Backup-Connect tot de grootste online backup dienstverleners van de wereld. Backup-Connect maakt gebruik van 's werelds meest gebruikte en beste online backup software, de Online Backup Manager. Backup-Connect komt keer op keer als beste online backup uit de testen van verschillende vakbladen.

Voor meer informatie over Backup-Connect: www.backup-connect.nl