Eindelijk een betaalbaar kassasysteem voor webshopeigenaren


DEN HAAG, 20101122 -- Winkeliers met een webshop kunnen opgelucht ademhalen: Indigo Webstudio, een designbureau uit Den Haag, brengt een even betaalbaar als slim kassasysteem op de markt. Een primeur op het gebied van koppelingen tussen winkel en webshop.

Waar voorheen slechts peperdure en gedeeltelijk bruikbare oplossingen aangekocht konden worden, biedt Indigo een totaalpakket op maat. Webshopeigenaren kunnen bij Indigo een kassasysteem bestellen waarmee je niet alleen je voorraad centraal kunt bijhouden, maar ook bestellingen voor leveranciers kunt invoeren en klantgegevens tussen winkeltoonbank en webshop kunt synchroniseren.
"Een ingenieus systeem," zegt Petra Blankwaard, eigenaar van Indigo Webstudio. "Er is nog niet eerder zoiets op de markt geweest. Internationale fora staan bol van verzoeken van winkeliers om een systeem als het onze. Wij kunnen na maanden hard werken eindelijk de oplossing bieden."
Blankwaard startte een samenwerking op met een bestaande leverancier van kassasystemen, die samen met haar de standaard Magento koppeling realiseerde tussen winkel en webshop. Buitengewoon Zeist, een winkel met een breed aanbod in cadeau-artikelen, was bereid als proefkonijn te fungeren voor het nieuwe kassasysteem. Inmiddels draait het systeem op volle toeren en zijn alle partijen intens tevreden met het resultaat.

"Ik kan vanaf nu de 'gewone' man/vrouw/winkelier een combinatie aanbieden van een kassasysteem + Magento webshop voor een all-in prijs van gemiddeld 5.000-8.000 euro, afhankelijk van de omvang en functionaliteiten van de webshop en de wel of niet gekozen extra luxe aan de kant van de hardware," zegt Blankwaard over haar product. "Wat verder bijzonder is in deze prijsklasse is dat het kassasysteem voorziet in inkoopbeheer. Er kunnen bestellingen voor de leverancier worden ingevoerd. Na invoer kan de bestelling worden opgeslagen als pdf en gemaild naar de leverancier. Zodra de producten binnenkomen kun je met aanklikken wat je hebt binnengekregen en hoeveel waarna automatisch je voorraad met dat aantal wordt opgehoogd."

Blankwaard is trots op de samenwerking en zet haar deuren wagenwijd open voor alle winkeliers en webshopeigenaren die tot voor kort met de handen in het haar zaten.

Indigo Webstudio