Senternovem

21-10-2010 |

Nieuwe training! Voor bedrijven. Door EG-Laison.

Heeft u altijd al willen weten hoe het Zevende Kaderprogramma - ook wel bekend als KP7 - van de Europese Commissie in elkaar zit? En nog belangrijker, hoe het bij zou kunnen dragen aan het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen? Dan is er goed nieuws! EG-Liaison heeft een training ontwikkeld, waarin u in één middag leert een afweging te maken om wel of niet mee te doen aan KP7, het grootste Europese subsidieprogramma voor onderzoek en ontwikkeling. En zo ja, waar te beginnen.

De Businessclass KP7 bestaat uit drie onderdelen, waarin de volgende vragen beantwoord worden:

1. Voor welke van uw bedrijfsdoelstellingen kunt u KP7 gebruiken? Ontdek de baten en lasten van KP7 en maak zelf uw afweging.
2. Hoe vindt u uw weg in KP7? Met een concreet voorbeeld wordt u rondgeleid in het doolhof, dat helemaal geen doolhof blijkt te zijn!
3. En waar begin je dan? U leert welke concrete stappen u kunt zetten om projectpartners te vinden en aan een projectvoorstel te beginnen.

De eerste trainingen worden gegeven op 23 november en 9 december in Amersfoort. Lees meer over deze training op de website van EG-Liaison. Wijzigingsdatum |

21-10-2010