Milieudienst Rijnmond

AIDA symposium duurzaamheidsvraagstukken

23.11.2010
15:00 - 18:30
YOUR SPACE (Rotterdam centrum)

Het AIDA symposium 2010: maak kennis met HET regionaal opererende duurzame studentenatelier AIDA en geef uw duurzame bedrijfsideeën een kans!

Heeft u wel eens gedacht aan verduurzaming van uw bedrijfsvoering en ziet u kansen in nieuwe duurzame toepassingen maar komt u hier niet aan toe? Heeft u wel eens gedacht aan de inhuur van studenten? Kom dan naar het AIDA symposium 2010 op 23 november. Daar kunt u kennis maken met het atelier dat erop is ingesteld om duurzame ideeën samen met u uit te werken.

AIDA is een unieke plek om tegen lage kosten uw duurzaamheidsvraagstukken onder te brengen. Vooralsnog beschikt de AIDA organisatie nog niet over vaste tarieven, maar in goed overleg bekijkt AIDA hoe invulling kan worden geven aan uw wensen.

Over AIDA

Vanuit locatie Pannekoekstraat 100, gelegen in hartje Rotterdam, werken studenten van verschillende opleidingen van de deelnemende onderwijsinstellingen Hogeschool Rotterdam, TU Delft en de Erasmus Universiteit in een ateliersetting aan de meest uiteenlopende duurzaamheidsvraagstukken. De projecten zijn divers, van concrete onderzoeken tot aan visievorming en instrumentontwikkeling en hebben de vorm van een stage of afstudeeropdracht.

Dit doen zij voor de AIDA participanten maar ook voor bedrijven, instellingen en diverse overheden. Naast de genoemde onderwijsinstellingen zijn de participanten de gemeente Rotterdam, Eneco, Stadsregio Rotterdam, Provincie Zuid-Holland, Milieufederatie Zuid-Holland, de DCMR en Enviu.

Geinteresseerd?

Zoals gezegd bent u van harte uitgenodigd om op 23 november met AIDA kennis te maken. Bent u geinteresseerd, dan kunt u zich hier aanmelden. Bent u niet in de gelegenheid om het symposium te bezoeken, dan kunt u ook een afspraak met de AIDA organisatie maken om een keer te kijken in hun atelier. Voor meer
informatie www.aidarotterdam.nl.