Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Praat en denk mee over Hillesluis

Rotterdam kent enkele bedreigde wijken. Hillesluis is er daar een van. Om problemen in Hillesluis aan te pakken is het enorm belangrijk dat we weten wat er speelt en waar de knelpunten liggen. De komende weken zijn er vier bijeenkomsten in de wijk waar gebiedregisseur Marleen ten Vergert en stadsmarinier Marcel van der Ven met bewoners en ondernemers in gesprek gaan om te komen tot een beter Hillesluis. U bent hier van harte voor uitgenodigd!

Stadsmarinier
Marcel van der Ven is stadsmarinier in Hillesluis. Hij valt direct onder het college van burgemeester en wethouders en is speciaal aangesteld om de veiligheid in de wijken te verbeteren. Dat doet hij samen met de deelgemeente, gemeentelijke diensten, corporaties, politie, bewoners en ondernemers.

Gebiedsregisseur
Marleen ten Vergert is gebiedsregisseur bij deelgemeente Feijenoord. Zij houdt zich onder meer bezig met de veiligheid in Hillesluis, het groen in de wijk, de buitenruimte, taalaanbod, bewonersinitiatieven en sociale problemen. Samen met alle gemeentelijke diensten, politie en woningcorporaties bepaalt ze wat er moet worden gedaan om van Hillesluis een prettige wijk te maken.

Waar en wanneer?
Alle bewonersavonden starten om 19:00 uur.
dinsdag 23 november Wijkcentrum Kopblok (Riederlaan 200)
woensdag 24 november Buurtcentrum Stereo (Brabantseplein 2)
dinsdag 30 november Stichting Ouderen Feijenoord (Polderlaan 24A)
woensdag 1 december Willem van Oranjeschool (Hendrick Croesinckstraat 36)

Om te komen tot een prettige en veilige wijk hebben wij u hulp hard nodig. U weet als geen ander wat er in de wijk speelt en wat er beter kan. Wij nodigen u daarom van harte uit om met ons mee te praten en te denken. Alleen met uw hulp kunnen wij echt een verschil maken!