Snoopy ontvangt eigen postzegel

19/11/2010 10:36

TNT Post

Persuitnodiging

DEN HAAG, 19 NOVEMBER 2010 - Zestig jaar geleden debuteerde de dagelijkse strip Peanuts in een zevental Amerikaanse kranten. In de derde strip op Dierendag 1950 deed de hond Snoopy zijn intrede als trouwe metgezel van Charlie Brown. Vanaf het moment dat hij op het dak van zijn hondenhok ging slapen en rechtop begon te lopen werd hij een hoofdrolspeler.

Op dinsdag 23 november a.s. zal hij zijn eigen postzegel in ontvangst nemen.

De zestigste verjaardag van deze strip en het aanhoudende succes hiervan waren aanleiding voor TNT Post om een persoonlijke Decemberpostzegel te maken. De postzegel zal worden overhandigd op de tentoonstelling 'Snoopy in Space' in de Space Expo in Noordwijk. Een tentoonstelling die in het teken staat van de mascottefunctie die Snoopy sinds 1960 voor de National Aeronautics and Space Administration (NASA) vervult.

U wordt op dinsdag 23 november a.s. van harte uitgenodigd om bij de overhandiging aanwezig te zijn. U bent vanaf 10.00 uur welkom bij de Space Expo aan de Keplerlaan 3 te Noordwijk.

De overhandiging zal om 10.30 uur plaatsvinden. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Els Rietmulder els.rietmulder@tntpost.nl of via 06-10094985.