Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 23-11-2010

Bredanaar (35) opgepakt met kofferbak vol hennep

BREDA: Een 35-jarige man uit Breda is aangehouden, omdat de kofferbak van zijn auto vol hennep lag.

Bij een controle maandagavond rond 22.30 uur op de Biesdonkweg rook een agent direct een stevige henneplucht rondom de auto van de Bredanaar. Toen de bestuurder op verzoek van de agent de kofferbak opende, bleken daar diverse vuilniszakken met hennep in te liggen. De Bredanaar is meegenomen naar het bureau en ingesloten. Zijn auto en de zakken met hennep zijn in beslag genomen en worden verder onderzocht.

Politie arresteert Bredanaar (35) wegens huiselijk geweld

BREDA: De politie heeft maandagmiddag kort voor 18.00 uur een 35-jarige Bredanaar aangehouden wegens huiselijk geweld. Tijdens een ruzie over geld zou hij zijn vriendin hebben mishandeld in hun woning in de wijk Heusdenhout. Volgens de man zou zij hem ook hebben aangevallen. Zowel de man als de vrouw had licht letsel. Om duidelijkheid in de zaak te krijgen is de Bredanaar meegenomen naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Inbrekers supermarkt Ulvenhout gaan er met rookwaar vandoor

ULVENHOUT: Bij een supermarkt aan de Dorpsstraat is dinsdagmorgen ingebroken. Rond 03.30 uur forceerden de inbrekers een raam en gingen er met diverse rookwaren vandoor. Een getuige heeft een donkere auto met vermoedelijk drie mannen zien wegrijden bij de supermarkt, maar die zijn niet meer achterhaald. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-11-2010 9:39 | © Regio Midden en West Brabant |