Gemeente Blaricum


Echtpaar Post-Puijk 50 jaar getrouwd

22-11-2010
Op 22 november jongstleden was het echtpaar Post-Puijk 50 jaar getrouwd. Ter gelegenheid van dit huwelijksjubileum bracht burgemeester Joan de Zwart-Bloch het paar in de middag namens het college van Blaricum een bezoek.

Sinds hun huwelijk 50 jaar geleden, woont het echtpaar in Blaricum. En nog steeds naar volle tevredenheid op hetzelfde adres. Eén van de twee dochters van het echtpaar woont ook nog in Blaricum. Samen met de kinderen en de kleinkinderen zullen ze het jubileum vieren.

De heer Post heeft altijd in Laren gewerkt, bij slager Spoelder. Was hij daar overdag al druk, vaak ging hij er ook 's avonds nog op uit om nog meer te werken. Toen hij op 59-jarige leeftijd in de VUT ging, was dat dan ook even wennen. Gelukkig is er genoeg te doen in het huishouden. De heer Post helpt zijn vrouw daar nu bij, en samen doen ze elke week de boodschappen. Een goede gelegenheid om een praatje te maken - waar de heer Post erg van houdt.

Mevrouw Post-Puijk heeft altijd met plezier achter de naaimachine gezeten. Zo voorzag ze zichzelf en haar kinderen van kleding van eigen makelij. Nu geniet ze vooral van haar drie kleinkinderen, samen met de heer Post natuurlijk.

Foto: Studio Kastermans

|