Drukkerij Red Angels geeft in december kerstkaarten cadeau

23/11/2010 13:44

Redangels

Drukkerij Red Angels geeft in december kerstkaarten cadeau

Drukkerij Red Angels biedt in de maand december aan iedereen de mogelijkheid om gratis een set kerstkaarten online te bestellen. Er is keuze uit vier kerstkaarten, speciaal ontworpen voor Red Angels. De bestelde kaarten worden thuisbezorgd, zodat mensen ze persoonlijk naar familie en vrienden kunnen sturen.

Duurzaamheid is leading

Drukkerij Red Angels richt zich in het bijzonder op duurzaamheid en verkondigt daarbij een positieve boodschap voor de toekomst. Dit doen zij door te werken met milieuvriendelijke drukprocedés, plantaardige inkten en papiersoorten met een FSC-keurmerk. Ook is geïnvesteerd in energiezuinige drukpersen en een krachtig ventilatiesysteem dat de lucht zuivert. Sinds kort werkt Red Angels ook CO2 neutraal. Dat betekent dat de uitstoot van CO2 wordt gecompenseerd door de beplanting van het Red Angels bos op Java.

Ondernemen met oog voor mens & milieu

Red Angels zijn de beschermengelen van mens en milieu. Red staat voor actie, maar ook voor alertheid. Angels staat voor de milieuvriendelijke aanpak; de boodschap van hoop, geloof, geluk en liefde. Mensen die hun boodschap de wereld insturen via drukwerk van Red Angels doen dit op een maatschappelijk verantwoorde manier, zijn vriendelijk voor mens en milieu en richten zich op een betere toekomst voor beide. Een prachtige kerstgedachte!

http://www.redangels.nl/