Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van aanrijding op A270

Nuenen, 23-11-2010 o De politie zoekt mogelijke getuigen van een aanrijding op de snelweg A270 ter hoogte van Nuenen rond 22.20 uur op maandagavond. Rond dat tijdstip moest een 26-jarige vrouw uit Oirschot met haar personenauto uitwijken voor een bankstel dat op de snelweg stond.

Zij kwam in de vangrail terecht. Zij raakte daarbij nog een stilstaande auto waardoor schade aan beide voertuigen ontstond. Een 40-jarige Eindhovense vrouw reed met haar personenwagen achter de eerste auto en moest ook uitwijken voor het bankstel, ze botste daarbij op haar voorganger en kwam met haar auto in een sloot tot stilstand. De 26-jarige vrouw raakte niet gewond, de 40-jarige vrouw uit Eindhoven is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie wil graag weten hoe het bankstel op de snelweg terecht is gekomen en is daarom op zoek naar mensen die dat mogelijk gezien hebben of iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.