Aruba.com


Aruba onderstreept het luxegevoel

Den Haag 23 november - Aruba staat bekend om haar prachtige hagelwitte stranden en azuurblauwe zee en biedt de vakantieganger een echte tropische vakantie. Echter, het `One Happy Island' staat binnen het Caribische gebied ook te boek als een luxe bestemming waar je in weelde kunt genieten van een relaxte vakantie.

Aruba heeft maar liefst 68 hotels, variërend van budget tot super deluxe. Van resort tot boutique hotels. De twee belangrijkste stranden van het eiland zijn Palm Beach en Eagle Beach. Hier bevinden zich de meeste hotels die allen voorzien zijn van prachtige suites, een keur aan restaurants en andere luxe faciliteiten. Denk hierbij aan internationale restaurants, cocktailbars, wellness-centers en natuurlijk zwembaden.

Shoppen op Aruba

Op Aruba vindt je ook de nodige designerwinkels. Liefhebbers van luxe merken kunnen naar hartenlust in Oranjestad winkelen waar onder meer Louis Vuitton, Gucci, Longchamps en Tommy Hilfiger gevestigd zijn.

Dineren op niveau

Het eiland telt maar liefst 200 restaurants waar zowel lokale als internationale keukens vertegenwoordigd zijn met onder meer Arubaanse, Creoolse, Italiaanse, Amerikaanse, Chinese, Japanse, Belgische, Nederlandse en Franse gerechten. De meeste hotels beschikken over toprestaurants waar internationaal opgeleide chef-koks de scepter zwaaien. Voor het ware tropische gevoel is het ook mogelijk om op het strand te dineren, onder de sterrenhemel.

Om de luxe uitstraling extra onder de aandacht te brengen staat Aruba als exposant op de Miljonairfair 2010. Hier kunnen bezoekers kennis maken met het `One Happy Island' en inspiratie opdoen voor de aankomende zomervakantie. De Miljonairfair vindt plaats van 9 -13 december in de Amsterdamse RAI.