Gemeente Vlaardingen

2010

Vijf horecaondernemingen genomineerd voor de Vlaardingse UITblinker 2010

23-11-2010 |
De jury van horecaprijs De Vlaardingse UITblinker heeft maandag 22 november in Café Mes de genomineerden voor 2010 bekend gemaakt. Het Deltahotel, pizzeria Gallo d'Oro, pannekoekenhuis 't Hof, eetcafé De Notaris en discotheek Panda zijn de gelukkigen. De uiteindelijke winnaar van De Vlaardingse UITblinker krijgt de prijs 24 januari 2011 overhandigd.

Bij de beoordeling heeft de jury gelet op horecabedrijven die het uitgaansleven in Vlaardingen aantrekkelijker maken. Daarbij stelt de jury als voorwaarden dat het bedrijf voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en de vergunningen op orde heeft.

genomineerden uitblinker
Genomineerden Vlaardingse UITblinker: vlnr. dhr Kordes (Deltahotel), Roy Ibrahim (pizzeria Gallo d'Oro), dhr. Linthout, mw. Linthout (pannenkoekenhuis 't Hof), Ferry Gadeyne (discotheek De Panda) en Peter en Corine van Dorssen (eetcafé De Notaris).

Water
Het Deltahotel maakt met het ruime balkonterras goed gebruik van de mooie ligging aan de rand van de Nieuwe Waterweg. Het eten is prima en naast de vele doordeweekse gasten van `buitenaf' brengt menig Vlaardinger een bezoekje aan het restaurant om te genieten van het water. Het Deltahotel is een uitgelezen plek voor vergaderingen en recepties. Daarnaast weet het Deltahotel tijdens het Zomerterras een heerlijk bord eten te serveren.

Nostalgie
Pizzeria Gallo d'Oro zorgt al 30 jaar voor een 20e eeuwse nostalgie om gezellig en lekker uit eten te gaan. Het personeel is goed en de sfeer ook. De menukaart is herkenbaar en afwisselend. Naast het wisselend aanbod prijkt voor de liefhebber altijd de klassieker `Ossobucco Milanese' op de kaart. Eigenaar Mansour Ibrahim is de stille kracht achter dit grotendeels door familie gerunde bedrijf.

Idyllisch
Pannenkoekenhuis 't Hof ligt in een idyllisch stukje Vlaardingen, in het stadse groen op een steenworp afstand van de stadse drukte. Gasten kunnen op hun gemak smullen van de tientallen soorten pannenkoeken. Op het terras kunnen ouders in het zonnetje zitten terwijl de kinderen er kunnen spelen en ravotten.

Gezelschap
Peter en Corine van Dorssen hanteren met eetcafé De Notaris een formule die gestoeld is op gezelligheid, kwaliteit en een voor iedereen acceptabel prijsniveau. Midden in het centrum is De Notaris een fijne plek voor een goed gesprek in het gezelschap van de wat ouderen. 's Avonds gaat de muziekknop wat verder open en verandert de sfeer in die van een muziekcafé.

Muziek
Discotheek De Panda is al 35 jaar een plek van kroegtijgers en nachtvlinders. Tot in de late uren kunnen bezoekers genieten van de meest moderne muziek. De Panda volgt mode en trends op de voet. Wat niet verandert, is het onverwoestbare uiterlijk van de discotheek. Eigenaar Ferry Gadeyne en zijn vrouw Grazyna zorgen ervoor dat De Panda een briljante discotheek is.

Publieksprijs
Met de bekendmaking van de genomineerden stopte ook de aanmeldingsperiode voor de Publieksprijs 2010. Deze prijs is naast de Vlaardingse UITblinker ingesteld. Iedereen kon tot 22 november zijn favoriete horecagelegenheid aanmelden via aanmeldkaarten of internet. Het horecabedrijf met de meeste aanmeldingen ontvangt de Publieksprijs 2010. Onder alle inzenders wordt een dinerbon voor twee personen verloot. Deze reikt de jury op 24 januari 2011 uit, tegelijk met de Vlaardingse UITblinker en de Publieksprijs.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000