Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Identiteit dode vrouw bekend

Publicatiedatum: 23-11-2010 14:51:40

ARNHEM- Het levenloze lichaam van de vrouw is maandagavond 22 november rond half zeven van de plaats-delict weggehaald. Het lichaam zal vandaag nader worden onderzocht. Het eerste onderzoek heeft uitgewezen dat het om een 51-jarige Arnhemse vrouw gaat.

Het slachtoffer was geen onbekende in de prostitutiewereld van Arnhem. In eerdere berichtgevingen van de media werd gesproken over vermissing van twee vrouwen uit het prostitutiecircuit. Inmiddels is gebleken dat het slachtoffer dat maandag levenloos werd aangetroffen op de Badhuisstraat vermist was. Van vermissing van een andere vrouw bleek geen sprake, zij bleek elders te verblijven. In dit stadium van het onderzoek kan de politie nog niets zeggen over de toedracht en de wijze waarop het slachtoffer om het leven is gebracht.

Zoeking mobiele eenheid
Het plaatsdelict zal vanmiddag vrij gegeven worden. Daarnaast zal er vanmiddag een zoekactie gestart worden op het voormalige Cobercoterrein aan de Westervoortsedijk door de mobiele eenheid. Het terrein zal minutieus afgezocht worden op sporen die mogelijk in verband gebracht kunnen worden met het misdrijf.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die het rechercheteam iets kunnen vertellen met betrekking tot het incident. Ook wil de politie in contact komen met mensen uit de Arnhemse prostitutiewereld. Mogelijk kunnen zij de recherche iets vertellen over het leven van het slachtoffer. U kunt de politie bereiken via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.
(130707)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---