Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Welke 50 sterren verhuizen naar Rotterdam Zuid?

Niemand minder dan Mister Showbizz Lee Towers gaf vrijdag het startschot voor de verhuizing van de Walk of Fame naar Rotterdam Zuid. Niet alle 200 (inter)nationale beroemdheden kunnen meeverhuizen naar Zuid. In het nieuwe onderkomen, vlakbij Ahoy, is plek voor vijftig sterren.

Om te bepalen wie z'n 'sterrenstatus' behoudt, kan heel Nederland tm 10 december via www.walkoffame.nl op zijn drie favoriete beroemdheden stemmen. De tegels van de sterren die niet terugkomen in de nieuwe Walk of Fame,worden geveild en verkocht aan de hoogste bieder. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Moeder-Kindcentrum van het Ikazia Ziekenhuis.

"Het wordt een hele kluif ", licht Lee Towers toe. "Uiteraard hoop ik dat mijn tegel terugkomt op de nieuwe Walk of Fame, de concurrentie is moordend. André Rieu, Julio Iglesias, Pieter van den Hoogenband, Frans Bauer, Johnny Cash, Johan Cruijff, Barry White, Joe Cocker, Toto en Tina Turner: stuk voor stuk wereldsterren die hun sporen in de (inter)nationale showbizz en sport ruimschoots hebben verdiend. Het wordt niet gemakkelijk, daarom is elke stem op mij meer dan welkom!"