Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 23-11-2010

Politie onderzoekt overval op snackbar in Tilburg-Noord

TILBURG: Een onbekende man heeft maandagavond rond 22.45 een snackbar aan de Offenbachstraat (Noord) overvallen. De politie stelt een onderzoek in.

De man liep met een mes de zaak binnen en bedreigde twee
personeelsleden met een mes. Toen een van hen de alarmknop indrukte en er een luid alarm in de snackbar afging, rende de overvaller weg. Hij heeft geen buit gemaakt. Direct na de melding heeft de politie een SMS-Alert gestuurd met het verzoek aan getuigen om zich bij de politie te melden. De overvaller is een blanke man van circa 20 jaar, gekleed in een grijze bodywarmer. Ook droeg hij een zwart-wit geblokte sjaal en een zwarte muts. De overvaller reed volgens enkele getuigen weg in een grijze auto.

De recherche is met name op zoek naar twee vrouwen die gisteravond gesproken hebben met de eigenaar van de snackbar en die mogelijk over waardevolle informatie beschikken. Zij en eventuele andere getuigen worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie van het team Tilburg-Oisterwijk via 0900-8844

Lastige ex verzet zich bij arrestatie

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 01.45 uur op de
Kruizemuntweg een 25-jarige Tilburger aangehouden die daar zijn 22-jarige ex vrouw had lastig gevallen. Hij stond voortdurend tegen de voordeur van de woning van zijn ex te trappen. Hij weigerde ook na herhaalde vordering van de agenten te vertrekken. De verdachte gedroeg zich zo agressief dat de dienders genoodzaakt waren de pepperspray te gebruiken. Tijdens het tumult, op het moment dat de verdachte onder controle werd gebracht, liep de motorkap van een auto in de straat een kras op. De verdachte verklaarde vandaag dat hij nog steeds de hoop heeft dat het weer goed komt met zijn ex. Hij vond het maar onzin dat de politie hem wilde laten vertrekken.

Tilburger (22) rijbewijs kwijt na forse snelheidsovertreding

TILBURG: Een 22-jarige Tilburger is maandagavond omstreeks 20.30 uur op de Midden Brabantweg betrapt op een forse snelheidsovertreding. Hij reed met zijn auto op het 70 km gedeelte met een gemiddelde
(gecorrigeerde) snelheid van 125 km / uur. Het rijbewijs van de snelheidsduivel werd ingevorderd.

Alcoholcontrole levert ook veelpleger met gestolen kentekenplaten op

GOIRLE: De politie heeft maandagavond tussen 18.00 uur en 23.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Turnhoutsebaan te Goirle thv Poppelseweg. De agenten namen van 195 bestuurders een blaasproef af. Drie van hen hadden te diep in het glaasje gekeken. Bij de actie werd ook nog een veelpleger aangehouden die een tas met gestolen spullen uit zijn auto had gegooid.

De hoogste score was 695 ugl. Deze automobilist moest direct zijn rijbewijs inleveren. De andere percentages waren 210 ugl (beginnend bestuurder) en 290 ugl.

Tijdens de actie werd er net voor de controleplaats een tas uit een personenauto gegooid. Deze auto werd gecontroleerd. In de tas zaten kentekenplaten, kentekenpapieren. Deze waren van gestolen auto's. De inzittende aangehouden. De bestuurder bleek een veelpleger uit Tilburg te zijn.

Bredanaar (26) moet nog 3671 euro betalen

TILBURG: De politie heeft vanmorgen op de Oerlesestraat tijdens een controle een 26-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Hij werd nog gezocht omdat hij van de rechter nog 3671 euro moest betalen in verband met een
ontnemingsmaatregel. Hij is daarop aangehouden. De politie ging ter plaatse na een melding dat twee mannen zich nabij het tankstation verdacht in een auto ophielden. De Bredanaar bleek een van deze mannen te zijn. Hij is vanuit het bureau contacten met bekenden aan het leggen die wellicht het bedrag willen voldoen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 23-11-2010 15:33 | © Regio Midden en West Brabant |