Gemeente Heiloo


Wijkbezoek Zuid

Op dinsdag 23 november houden wij voor inwoners van Heiloo Zuid tussen 19.30 en 21.30 uur een wijkavond over de openbare ruimte. De avond wordt gehouden in de Bowling Heiloo aan de Kennemerstraatweg 341. Tijdens de wijkavond kunnen de inwoners van de wijk informatie krijgen over onderwerpen die met de openbare ruimte te maken hebben: het groen, verlichting, wegen, water, verkeer, speelvoorzieningen en handhaving.

Wij horen graag van u

Wij horen graag van u hoe u het beheer van de openbare ruimte in uw wijk vindt. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u tijdens de wijkavond meldingen doen over de openbare ruimte. Vindt u dat het wegdek in uw straat slecht is, of vindt u dat het groen niet goed is onderhouden? Dan kunt u dat melden op het formulier dat wij tijdens de avond uitdelen. Natuurlijk horen wij ook graag wat u goed vindt in uw wijk. De wijkavond heeft geen vast programma.

Wat doen wij met de meldingen

Alle meldingen die wij over de openbare ruimte krijgen, verdelen we in drie groepen:

* meldingen die we meteen gaan uitvoeren of meldingen die we over een paar jaar gaan uitvoeren;

* meldingen waarvoor we eerst onderzoek moeten doen of waar geld voor moeten proberen te krijgen;

* meldingen die we niet uitvoeren, omdat ze bijvoorbeeld tegen het vastgestelde beleid of tegen de regels zijn.

> Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met mevrouw A. Jaspars van de afdeling Beheer Openbare Ruimte, telefoonnummer 072 535 66 66.