Gemeente Hoogeveen

Organisatie Noorderlichtjesparade krijgt vorm

23 november 2010 - De allereerste Noorderlichtjesparade in het centrum van Hoogeveen krijgt steeds meer vorm.

De Noorderlichtjesparade is een nieuw onderscheidend evenement dat Hoogeveen verder regionaal op de kaart moet zetten en veel bezoekers uit heel Drenthe moet trekken. Mede hierom wordt het groots aangepakt en maakt de parade onderdeel uit van een meerdaags kerstevenement waarin voor jong en oud veel te beleven is!

Meerdaags kerstevenement

Dit meerdaagse kerstevenement start al op vrijdag 17 en zaterdag 18 december a.s. met een kerstmarkt in de Tamboerpassage. Vervolgens wordt dit vanaf zondag 19 december tot en met woensdag 22 december in de Hoofdstraat van Hoogeveen uitgebreid met een sfeervolle kerstmarkt met fraaie pagodatenten, kerstman met arreslee, muziek en allerlei activiteiten. Het hele centrum zal sfeervol aangekleed zijn met kerstbomen en natuurlijk brandt 's avonds de volledig nieuwe sfeerverlichting in het hele centrum.
Op zondag 19 december vindt bovendien aan de Hoofdstraat-Noord het PINT-winterbierfestival plaats, waarin men een groot aanbod van unieke biersoorten kan proeven en ervaren!

Unieke praalwagenoptocht

Op woensdag 22 december organiseert René Karst Evenementen in opdracht van de Stichting Centrummanagement Hoogeveen een verlichte praalwagenoptocht ter afsluiting van de kerstmarkt in het centrum van Hoogeveen. De optocht zal tussen 18.00 en 20.00 uur door het centrum gaan.De Noorderlichtjesparade is een unieke praalwagenoptocht, waarin alle praalwagens worden voorzien van lichtjes. Enthousiaste Smederijen, bedrijven, verenigingen en zelfs een zorgboerderij doen mee. Er is nog ruimte voor een aantal praalwagens. Een ieder die zich geroepen voelt deel te nemen aan dit spektakel kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@renekarstevenementen.nl. Ook voor vragen omtrent dit evenement kunt u een mailtje sturen.

De Noorderlichtjesparade is een nieuw onderscheidend evenement dat Hoogeveen verder regionaal op de kaart moet zetten en veel bezoekers uit heel Drenthe moet trekken. Mede hierom wordt het groots aangepakt!

Al het nieuws over de Noorderlichtjesparade is te vinden op www.hoogeveen.nl.

Afzender: Stichting Centrummanagement Hoogeveen